2008. január 20., vasárnap

Top Kymmenen

Ez egy Top10 lista hogy miket szeretek a stúdióban:

1. Mindig van sok-sok friss kávé. Ha nincs akkor csinálok, vagy várok három percet és tuti hogy valaki csinál. Ha nincs tej akkor az szívás. Kockacukorból vésztartalékom van a hátizsákomban, többször kisegítettem már vele a kollegákat. Örvendeztek vala.

2. Bő újságtartó-rekesznyi régebbi 3DWorld magazin a slozin. Ha már olvas az ember a budin ülve legalább okosodjon közben - praktikus.

3. Gyors gépen dolgozom, plusz szükség esetén akár használhatom az összes gép számítási teljesítményének tizedét. Hurrá folyadékszimulációk, joghurtreklámok szevasztok.

4. Senki nem pofáz, senki nem jópofiz munka közben. Arra ott a cigiszünet, bár olyan rekordsebességgel rágják el a kollegák a bagót hogy az valami ijedelem, három slukk és már kész. A 100-as cigit nem "koporsószögnek" hanem a "munkaadók rémálmának" nevezik.

5. Reggelente kocsival megyek, délután kocsival jövök. Nincs kocsim, sofőröm van. :)
Ez persze így csak félig igaz, azok a munkatársak akiknek autójuk van összeszedik azokat akiknek nincs, és az efféle iskolabusz-sofőrködésért némi anyagi hozzájárulást kapnak a jármű költségeihez.

6. Hétfői megbeszélésen mindenki beszámol hogyan haladt előző héten és mivel, és kiosztásra kerül az eheti melók sora.
Rendezett, mindenki tudja ki mit csinál.

7. Energiaital-automata: amikor már a kávé sem segít. (csütörtök, péntek)

8. Vad rénszarvasokat lehet látni olykor az ablakból. Ritka jó fejek, leszámítva azt a tulajdonságukat hogy megvárják míg jön egy autó és előtte mennek át az úton.

9. Pénteki pizzázás. Mindig előre rettegek hogy mit mernek rátenni.

10. Békében hagyva, számonkérve lehet jól dolgozni. Nincs egymás háta mögötti furkálás, nincs fikázás, nincs áskálódás.

1 megjegyzés:

Andrea írta...

Szia Balázs!
Tűkön ülve várom a további infókat messziből... nagyon érdekes a blogod, klassz lenne olvasni tovább is! Már nem is írsz többet?
Minden jót, tessék vigyázni a rénszarvasokkal!